Hieronta ja Kauneuspalvelu Arja Kolehmainen

"Muista elää kaikki elämäsi päivät."
Jonathan Swift

Koulutettu hieroja, SKY-kosmetologi
Arja Kolehmainen

 

Olen työskennellyt päätoimisena yrittäjänä vuodesta 2001 lähtien. Koulutetun hierojan tutkinnon olen suorittanut Hieromaopisto Juntusella v.1993, jonka jälkeen tein hierontaa osa-aikayrittäjänä vuoteen 2001, jolloin valmistuin SKY-kosmetologiksi Savonlinnan ammatti-instituutista. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä toimin terveydenhuoltoalalla sekä liikealan asiakaspalvelutehtävissä.


Tavoitteeni on tarjota asiakkailleni ammattitaitoista ja rehellistä palvelua. Arvostan laatua, huolellisuutta ja luotettavuutta. Haluan aina tehdä parhaani, mikä toivon mukaan näkyy työni jäljessä. Mikäli asiakkaani ei kuitenkaan saa hoidostani kohtuullisessa ajassa tarvitsemaansa apua, ohjaan hänet toiselle terveydenhuollon ammattihenkilölle tai asiantuntijalle. Terveydenhuollon ammattihenkilönä työskentelyyni kuuluu itsestäänselvästi salassapitovelvollisuus, potilasvakuutus sekä työtilojen ja -välineiden hygieenisyydestä huolehtiminen.

 

Käyn säännöllisesti alani koulutuksissa ja aika ajoin lisään palveluihini uusia hoitomuotoja. Ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja kohtaamiseen liittyvät koulutukset auttavat minua palvelemaan yksilöllisesti juuri Sinua.

Lue ajatuksiani hoitotyöstä.

 

terveisin Arja Kolehmainen

 

Koulutettu hieroja

Koulutettu hieroja on ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRA:n rekisteriin. Koulutettu hieroja on lailla suojattu ammattinimike. Suojattua ammattinimikettä saavat käyttää vain asianmukaisen tutkinnon suorittaneet virallisesti rekisteröityneet ammatinharjoittajat. Koulutetulla hierojalla on lakiin perustuva salassapitovelvollisuus. Laki potilaan asemasta ja oikeuksista sekä potilasvahinkolaki koskevat myös koulutetun hierojan antamia hoitoja.
Lue lisää: www.khl.fi

 

SKY-kosmetologi

SKY-kosmetologi on ihonhoidon koulutettu asiantuntija, joka on suorittanut Opetushallituksen hyväksymän kauneudenhoitoalan perustutkinnon.

 

Kosmetologi osaa tehdä asiakaslähtöisesti monenlaisia hoitoja kasvoille, vartalolle, jaloille ja käsille. Suuri osa hoitotyöstä tehdään käsin ja hoitoon sisältyy usein klassinen hieronta. Hoitotyön lisäksi hän ohjaa asiakasta ihon ja kehon itsehoidossa, hoitotuotteiden valinnassa ja niiden oikeaoppisessa käytössä sekä tekee esimerkiksi ehostuksia.

 

Kosmetologina toimiminen edellyttää tietoa hygieniasta, aseptisista toimintaperiaatteista, ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä ihon rakenteesta, toiminnasta ja ihon sairauksista. Ammattilaisella on hyvät tiedot kosmetiikan ainesosista ja kosmeettisista tuotteista, ja hän tietää millaiset tuotteet tukevat kunkin asiakkaan ihon hyvinvointia.

 

Ammattitaitovaatimuksiin kuuluu myös osata tunnistaa sellaiset sairaudet ja ihomuutokset, jotka ovat este hoitojen turvalliselle tekemiselle. Kosmetologit toimivat terveydenhuollon rajapinnassa ja ohjaavat asiakkaansa tarvittaessa muulle terveydenhuollon ammattilaiselle.

 

Lue lisää: www.kosmetologitsky.fi

 

Soita ja sovi aika!

puh. 0400 920 346

Tarjotakseni asiakkaalleni häiriöttömän hoidon, puhelut siirtyvät hoitojen aikana vastaajaan.
Jätä viesti, niin soitan takaisin!
Mikäli soitat salaisesta numerosta, jätäthän viestin yhteyteen myös puhelinnumerosi, kiitos.

 

Palvelen ajanvarauksella ma–pe sopimuksen mukaan, myös iltaisin.

 

Hieronta- ja Kauneuspalvelu Adeline
Koulutettu hieroja/ SKY-kosmetologi
Arja Kolehmainen
Kiertotie 2 as 1, 50600 MIKKELI
Rantakylä

Katso ajo-ohje