Hieronta ja Kauneuspalvelu Arja Kolehmainen

"Yksilöllistä ja laadukasta hoitoa
tavoitteena tyytyväinen asiakas."

Ajatuksia hoitotyöstä

 

Pitkä urani hoitotyössä on vain vahvistanut käsitystäni siitä, että asiakkaan kokemus hoitotilanteen kiireettömyydestä ja yksityisyydestä on tärkeää kauneus- ja hyvinvointihoidoissa. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani rauhallisesti ja yksilönä. Sijoitan hoitoajat kalenteriin väljin väliajoin ja huolehdin siitä, että olen jokaisen hoidon alkaessa valmis keskittymään juuri kyseiseen asiakkaaseen.

 

Toimitilaa perustaessani pidin tärkeimpänä kriteerinä rauhallista ja häiriötöntä ympäristöä. Esim. pelkkä asiakkaat toisistaan tai myymälätilasta erottava verho ei mielestäni luo riittävän suojaisaa tilaa todelliseen rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Useat asiakkaani ovatkin kiitelleet hoitotilanteiden kannalta yksilöllistä ja intiimiä hoitohuonettani. Useimmiten asiakkaani voivat sekä saapua että lähteä hoidosta rauhassa kohtaamatta ulkopuolisia. Tämä osaltaan tekee hoitohetkestä elvyttävän keitaan kiireisen arjen keskelle.

 

Toimitilaratkaisuni mahdollistaa myös hoitoaikojen sijoittamisen ongelmitta ilta-aikaan. Voin joustavasti palvella asiakkaita heille sopivina ajankohtina. Jaksotan työskentelyni mieluummin pidemmälle ajalle päivän mittaan, sen sijaan että tiivistäisin työpäivät kiireisiksi. Jos hoitaja on kiireinen, se ei voi olla välittymättä hoidettavaan!

 

Kiinnostukseni terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia kohtaan on vain kasvanut työvuosien mittaan. Huomaan työssäni miten eri osa-alueet tukevat toisiaan ja miten fyysinen ja henkinen hyvinvointi vaikuttavat toisiinsa. Hoitotyöhön liittyvä tieteellinen tutkimus etenee kaiken aikaa, ja seuraan aktiivisesti alan uutuuksia sekä osallistun koulutuksiin. Ammattitaitoni perustuu suorittamiini ammattitutkintoihin ja kypsyy työn tuoman kokemuksen ja koulutusten tuoman uuden tiedon yhdistelmänä.

 

terveisin Arja Kolehmainen

 

"Säilytä sydämesi vapaana vihasta ja mielesi huolesta.
Elä yksinkertaisesti,
odota vähän toisilta,
mutta anna paljon.
Täytä elämäsi rakkaudella.
Levitä päivänpaistetta.
Tee toisille, mitä haluaisit heidän tekevän sinulle."

J. Töytäri