Hieronta ja Kauneuspalvelu Arja Kolehmainen

"Huolehdi ihostasi
laadukkailla kotihoitotuotteilla"

Payot

Payot

Payot on selektiivinen ja moderni, maailmanlaajuisesti tunnettu hoitolasarja, joka tarjoaa laadukkaita ihonhoitotuotteita lähes 100 vuoden kokemuksella. Sarjan perustaja tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan.

www.payot.fi

 

GERnétic

GERnétic

GERnétic International on ihon regeneratiiviseen terveyteen keskittyvä hoitofilosofia, joka syntyi yli 40 vuotta sitten Kaakkois-Ranskassa tohtori ja biologi Albert Laporten käsissä. Tuotesarjan medikosmeettiset hoitotuotteet sisältävät bioteknologian avulla eristettyjä tehokkaita kasvi - ja meriperäisiä aktiiviainesosia, jotka auttavat ravitsemaan ihon eri kerroksia täsmällisesti. Innovatiiviset hoitotuotteet syvähoitavat epidermistä ja stimuloivat fibroblastisoluja. Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä regeneratiivisen uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti ihon nuorekkuutta ja terveyttä.

www.gernetic.fi

 

Lahjakortti

Aina onnistunut valinta lahjaksi! Voit ostaa lahjakortin joko tietylle hoidolle tai haluamallesi summalle, jolloin lahjan saaja voi valita mieleisensä hoidon tai tuotteita. Soita puh. 0400 920 346 ja tilaa lahjakortti.

Soita ja sovi aika!

puh. 0400 920 346

Tarjotakseni asiakkaalleni häiriöttömän hoidon, puhelut siirtyvät hoitojen aikana vastaajaan.
Jätä viesti, niin soitan takaisin!
Mikäli soitat salaisesta numerosta, jätäthän viestin yhteyteen myös puhelinnumerosi, kiitos.

 

Palvelen ajanvarauksella ma–pe sopimuksen mukaan, myös iltaisin.

 

Hieronta- ja Kauneuspalvelu Adeline
Koulutettu hieroja/ SKY-kosmetologi
Arja Kolehmainen
Kiertotie 2 as 1, 50600 MIKKELI
Rantakylä

Katso ajo-ohje