Hieronta ja Kauneuspalvelu Arja Kolehmainen

"Kauan aikaa hoidin vain vartaloani kunnes ymmärsin, että minun pitäisi huolehtia myös sielustani" Tohtori Nadia Payot

Kosmetologiset hoidot

Perinteinen ihonpuhdistus

Manuaalinen ihonpuhdistus komedorautaa ja höyryä apuna käyttäen. Hoitoon voidaan liittää kasvohieronta.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistus on kivuton, hellävarainen ihon kuorinta- ja puhdistushoito. Ultraääni yhdessä hoitonesteen kanssa pehmittää ja nostaa talia sekä epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti. Hoito myös vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa.
Erityisen hyvä puhdistusmenetelmä epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja tukkoiselle iholle. Erilaisten hoito-ohjelmien ansiosta se sopii myös iholle, jossa ei epäpuhtauksia juuri olisikaan. Hoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää manuaalinen ihonpuhdistus sekä kasvohieronta tai vaihtoehtoisesti ns. hoitava ultraääni. Riippuen epäpuhtauksien määrästä usein parhaimpaan lopputulokseen päästään ultraäänipuhdistuksen ja manuaalisen puhdistuksen yhdistelmällä.

Kasvohoidot /erikoiskasvohoidot

Ihonpuhdistusten lisäksi valikoimissa on lukuisa määrä erilaisia kasvohoitoja, joista voidaan koota kuhunkin hoitotilanteeseen sopiva yhdessä asiakkaan kanssa ihon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan.
Erikoiskasvohoidot ovat vaikutuksiltaan tehokkaampia ja sisältävät enemmän aktiiviaineita kuin ns. peruslinjan tuotteet. Hoitoihin sisältyy pintapuhdistuksen lisäksi kuorinta, pitkä kasvo-, niska-, hartia- ja décollétehieronta, ampulli ja/tai tehoaineseerumi, erikoisnaamio, voiteet. Valittavana kosteuttavia, rauhoittavia, silottavia ja kiinteyttäviä hoitoja.

Kasvohieronta

Rentouttavan kasvohieronnan voi ottaa itsenäisenä hoitona ilman kasvohoitoa. Hoitoon sisältyy pintapuhdistus, kasvo-, niska-, hartia- ja décollétehieronta sekä voiteet.

Take Ten-kasvojenkohotus

Luonnolliseen kasvolihasjumppaan perustuva ainutlaatuinen, tutkittu, turvallinen ja patentoitu ihonhoitomenetelmä kasvolihaksille. Kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen.

Lue lisää: www.taketen.net

RF- eli radiofrekvenssihoito kasvoille

Caretech RF -hoitolaitteen teho perustuu tehokkaaseen radiotaajuusenergiaan, joka johdetaan kivuttomasti ihon eri kerroksiin lämmittäen niitä. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta se kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Hoidon seurauksena iho kiinteytyy ja sen väri tasoittuu, myös turvotus vähenee. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

 


Monipuoliset Ditelle 900-hoidot kasvoille

Kotimaisten Ditelle -laitteiden tuottamat hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta. Ditelle-hoitomuotoja voidaan toteuttaa erikseen tai yhdistellä hoitoja asiakkaan tarpeen mukaan. Ditelle-hoito (-hoidot) voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin.

Hoitava ultraääni

Ultraääneksi kutsutaan ääniaaltoja, joiden värähtelytaajuus on suurempi kuin ihmiskorva pystyy erottamaan eli suurempi kuin 20 000 HZ.
Kosmetologisissa hoidoissa tulee erottaa toisistaan varsinainen ultraäänihoito ja ns. puhdistava ultraäänihoito. Varsinaisessa ultraäänihoidossa itse ultraäänienergiaa ja ultraäänen fysiologisia vaikutuksia käytetään hoitomuotona, kun taas puhdistavassa ultraäänessä ultraääntä käytetään puhdistuspään värähtelyn aikaansaamiseksi. Ditelle 900-laitteissa hoitava ultraääni on samanlaista kuin fysioterapiassa käytettävä huomioituna kosmetologisiin hoitoihin soveltuvat asetukset, kuten mm. ultraäänen hoitotaajuus, teho ja pulssisuhde.
Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen lisäten näin solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Antotehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät. Samoin vilkastuu myös hoidettavan alueen aineenvaihdunta ja imunestekierto.
Ultraäänihoito on asiakkaalle hyvin miellyttävä. Kasvonpiirteet rentoutuvat. Ultraääni kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä vähentää turvotuksia. Ultraäänen tukiessa ja vahvistaessa ihon omaa luonnollista kollageenin tuotantoa iho kiinteytyy ja kohottuu. Ultraääni on tehokas hoitoaineiden imeyttäjä; tätä ominaisuutta hyödyntämällä saadaan hoitoon haluttua lisävaikutusta.
Ultraääni on asiakkaalle täysin turvallinen hoitomuoto. Hoidettaessa on kuitenkin otettava huomioon kielletyt hoitoalueet (esim. silmänympärys, kaulan etuosa), oikea annostus ja hoidettavan kohteen mukaan oikein valittu hoitotaajuus.

Yhdistelmähoito hoitava ultraääni-mikrovirta

Tämä Ditelle 900 -yhdistelmähoito on todellinen tehohoito. Ainutkertainen hoito yhdistää ultraäänen ja mikrovirran, jolloin se tarjoaa molempien hoitomuotojen edut samanaikaisesti. Mikrovirta tehostaa ultraäänen vaikutuksia ja sähkövirran pienet impulssit vaikuttavat fibroblasti-solujen toimintaan lisäten elastiinin ja kollageenin luonnollista tuotantoa. Hoidolla on ihon pintaa napakoittava, elävöittävä ja kirkastava vaikutus. Hellävarainen tapa kiinteyttää ihoa!

Neulaton mesoterapia

Neulattoman mesoterapian eli elektroporaation tarkoituksena on pienentää ihokudoksen ylimenovastusta, jonka avulla aktiivisia ainesosia sisältäviä tuotteita voidaan imeyttää tehokkaasti. Ultraäänen ja elektroterapian yhdistelmä auttaa vaikuttavien aineiden imeytymistä sarveiskerroksen läpi ilman neulaamista. Pulssimuotoinen värähtely avaa myös solukalvoon lyhytaikaisia mikrokanavia ja ne sulkeutuvat pian yhdisteiden imeytymisen jälkeen. Neulattomalla mesoterapialla hoidetaan monenlaisia ihon ongelmia kuten ihon kuivuutta, juonteita, ryppyjä ja veltostunutta ihoa. Hoito mm. tehostaa ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin muodostumista sekä parantaa ihon luonnollisia kosteustekijöitä.
Turvallinen ja tehokas vaihtoehto klassiselle mesoterapialle.

Silmän- ja huultenympäryshoidot (HV-virta)

HV- virta on hellävaraista, miellyttävän tuntuista virtaa, jolla voidaan hoitaa kasvojen herkkiä alueita kuten silmän- ja huultenympärykset. Silmänympärysiholle löytyy hoito-ohjelma turvotuksen poistoon sekä hoito-ohjelma kuivan silmänympärysihon kosteuttamiseen/elävöittämiseen ja juonteiden/ilmeryppyjen hoitoon. Huultenympärysihon hoidolla voidaan parantaa ihon kosteuspitoisuutta elävöittäen samalla ihon pintaa sekä tasoittaa juonteita/ryppyjä.
HV-virtahoidot voidaan tehdä omana hoitonaan tietyille alueille tai yhdistää muihin hoitoihin.

 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien värjäys tuovat kasvoille luonnollista näyttävyyttä. Ne myös antavat huolitellun ilmeen sekä helpottavat ja nopeuttavat aamurutiineja. Kulmakarvoihin värjätään asiakkaan toivoma tummuus. Värjäys sisältää aina kulmien muotoilun ellei asiakas toisin halua. Myös kulmien muotoilussa otetaan asiakkaan toivomukset huomioon. Värjäykset kestävät keskimäärin noin 3–4 viikkoa; kestossa yksilöllisiä vaihteluja.

Parafiinihoito käsille

(vain toisen hoidon yhteydessä)
Parafiinihoito on syväkosteuttava erikoishoito käsille. Se vaikuttaa lämmittävästi ja sitä kautta verenkiertoa elvyttävästi. Hoito pehmittää ja silottaa kuivuudesta johtuvia merkkejä iholta, rentouttaa ja vaikuttaa edullisesti nivelten jäykkyyteen.
Erinomainen hoitomuoto paleleville ja jatkuvalla rasituksella oleville käsille. Käsien puhdistuksen ja desinfioinnin jälkeen kädet kastetaan muutaman kerran lämpimään parafiiniin, parafiinin päälle laitetaan muovinen suojapussi ja froteehanskat, jotka tehostavat hoidon vaikutusta. Parafiinin annetaan vaikuttaa 15 -20 min, jonka jälkeen se poistetaan. Hoitoa voidaan tehostaa tämän jälkeen vielä hieromalla kädet hoitovoiteella.
Käytössäni on persikkaparafiini, jonka sisältämän persikkaöljyn E-vitamiini tehostaa hoidon pehmittävää anti-age vaikutusta.
Parafiinihoitoa ei voi antaa käsille, jossa on ihottumaa, haavoja tai akuutteja tulehduksia.

 

Adelinen palveluhinnasto (pdf)