Hieronta ja Kauneuspalvelu Arja Kolehmainen

"Auttavaa. Asiantuntevaa"
Kaisa 45+

Asiakaskommentteja

 

"Olen käynyt useamman vuoden Adelinessa erilaisissa kasvohoidoissa ja joka kerta kokemus on mitä rentouttavin. Arja on todella ammattilainen, sekä asiakaslähtöinen ja tekee hoidon perusteellisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voin suositella lämpimästi hoitoja Adelinessa, ne ovat aina suuri nautinto ja rentoutushetki arjen kiireiden keskellä!"

Jasmina 25+

"Olen saanut avun Adelinessa hankalaan iho-ongelmaani. Arjalla on rehellinen ote työhön; antaa rehellisen palautteen ihon kunnosta. Tuotteiden toimitus on nopeaa ja mutkatonta. Ihminen ihmiselle."

Eija 60+

"Olen käynyt Arjalla yli kymmenen vuotta erilaisissa kasvohoidoissa ja hieronnoissa ja voin lämpimästi suositella.”

Minna 50

"Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti hieronnoissa ja kasvohoidoissa ja olo on rentoutunut ja hyvä. Voin suositella!”

Mies 50+

"Olen käynyt Arjalla vuosien ajan saamassa hoitoa etenkin hartiaseudun ja alaselän vaivoihin. Arja on erittäin mukava ja aina asiakkaan tarpeet ja toiveet hyvin huomioon ottava hieroja ja kosmetologi. Talvisin on luxusta käydä hoidettavaksi valmiiksi lämmitetylle hoitopöydälle ja rentoutua, samalla voi halutessaan purkaa myös psyykkistä kuormitusta. Arja ansaitsee erityiskiitokset myös siitä, että hän ei vastaa puheluihin hoitojen aikana."

Susanna 45+

"Olen käynyt Arjan käsittelyissä yli 10 vuoden ajan. Tämä pitkä asiakassuhde johtuu siitä, että Arja on ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen. On hyvin rentouttavaa heittäytyä pitkälleen hoitopöydälle ja nauttia rauhallisesta ilmapiiristä ja milloin mistäkin hoidosta. Lopputulos on aina hyvä. Ei ole tullut mieleenkään vaihtaa toiseen henkilöön tai yritykseen!"

Seija 60+

"Arja on hieronta- ja kauneuspalvelun ammattilainen. Arjan hoidoissa voin rentoutua täysin. Olen käynyt hänen hoidoissaan jo useamman vuoden ajan ja suosittelen lämpimästi muillekin."

Sirpa 60+

"Useita kertoja hieronnassa ja muutaman kerran myös kosmetologisissa hoidoissa käyneenä voin suositella Adelinea. Arja on ammattinsa osaava ja ajattelee aina asiakkaan parasta, hän myös ohjaa tarvittaessa toiselle ammattilaiselle, jos katsoo tarpeelliseksi. Hyviä puolia ovat myös viihtyisät toimitilat ja autolle parkkipaikka parinkymmenen metrin päässä."

Pertti 50+

 

 

 

Soita ja sovi aika!

puh. 0400 920 346

Tarjotakseni asiakkaalleni häiriöttömän hoidon, puhelut siirtyvät hoitojen aikana vastaajaan.
Jätä viesti, niin soitan takaisin!
Mikäli soitat salaisesta numerosta, jätäthän viestin yhteyteen myös puhelinnumerosi, kiitos.

 

Palvelen ajanvarauksella ma–pe sopimuksen mukaan, myös iltaisin.

 

Hieronta- ja Kauneuspalvelu Adeline
Koulutettu hieroja/ SKY-kosmetologi
Arja Kolehmainen
Kiertotie 2 as 1, 50600 MIKKELI
Rantakylä

Katso ajo-ohje